STEUN Stichting Landschapspark Kloostereind

STEUN Stichting Landschapspark Kloostereind

Van 27 september t/m 11 oktober 2019 kunnen leden van de RABO-bank (rekeninghouders) hun stem uitbrengen op clubs die deelnemen aan de RABO ClubSupportactie. Tot de deelnemende clubs horen ook wij, de Stichting Landschapspark Kloostereind. Breng s.v.p. uw stem op ons uit!

De Stichting Landschapspark Kloostereind probeert het geledingsgebied ten zuiden en ten oosten van Brouwhuis om te vormen tot een fraai landschapspark waarin het creëren van biodiversiteit en het terugbrengen van oude landschapselementen centraal staan. Het gebied moet een mooie achtertuin worden van Brouwhuis.

In het kader van het doel van de Stichting leggen we komend jaar een poel aan in wat wij noemen het fase-1 gebied, d.i. het gebied tussen de Peeleik en het kanaal. De poel moet vogels en reptielen gaan aantrekken en zo zorgen voor meer biodiversiteit. Bovendien wordt het landschap verfraaid en interessanter gemaakt.

Zo zou de poel in het te creëren landschap eruit kunnen zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.